Ik ben hier om de kracht en verbondenheid tussen jou en je sportpaard vast te leggen. Mijn focus ligt op sportpaardenfotografie waarmee ik jou een blijvende herinnering wil bieden aan jouw paard en de mijlpalen die jullie samen hebben bereikt.

Prachtige, scherpe foto's die de dynamiek tussen jouw paard en jou als ruiter perfect vastleggen. DAT krijg jij bij mij! Daarnaast ben ik meer dan alleen een fotograaf - ik streef ernaar om een gezellige ervaring te bieden waarbij je je volledig op je gemak voelt. Mijn aanpak is persoonlijk en gericht op het creëren van een ontspannen sfeer, zodat jij en je paard kunnen schitteren voor de camera.

Uniek bij mijn bedrijf zijn de videobeelden. Ik heb me door verschillende cursussen, privéworkshops en met de beste programma's ontwikkeld tot een bedreven videograaf. Niet alleen een simpele reel van één of twee beelden, maar jij speelt de hoofdrol in jouw eigen film met jouw paard door mij!

Dit is waarom jij een foto- of videoshoot bij mij moet doen:

  • Goed getimede, levendige sportfoto's
  • Een focus op scherpte en kwaliteit in elke foto en video
  • Een sociale en persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt voor de camera

Ben jij klaar om jullie avontuur vast te leggen in prachtige beelden? Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij jullie verhaal vertellen!