Bedrijfsfotografie


Een zakelijke fotoshoot staat garant voor op en top bruikbare foto's voor jouw bedrijf. Geen poespas, gewoon écht goede foto's die jij kunt gebruiken voor je website, social media of marketing materiaal. 

 

Wat voor soort foto's kunnen er gemaakt worden? Dat is simpel, alles wat jij wilt! Maar je kunt bijvoorbeeld denken aan; zakelijke portretfoto's, productfoto's, jouw bedrijf in beeld of een volledige reportage van jouw werkzaamheden.

Als fotograaf maak ik niet alleen foto's, video's behoren ook zeker tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan jouw bedrijf in beeld maar dan bewegend. Alles wat we op de foto zetten kan ook gefilmd worden. Ideaal om jouw bedrijf op meerdere manieren te laten zien. 

Na een shoot ontvang je álle foto's, dit zijn er per uur tussen de 40 en 50 gemiddeld. Afhankelijk van wat we allemaal op de foto hebben gezet. Voor video kun je kiezen om alle losse beelden zonder bewerking te krijgen, dit is 10-15 minuten aan slowmotion beeld. Of meerdere bewerkte video's door mij.

Bedrijfsmatige shoots worden per uur berekend, exclusief reiskosten. De volledige factuur bestaat uit: reiskosten, uren op locatie en uren nabewerken. De volledige wensen en mogelijkheden bespreken we altijd in een persoonlijk gesprek. Telefonisch, via skype of bij grote opdrachten gezellig op locatie.


Tarief

Omdat ik per uur reken kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een bedrijfsmatige fotoshoot is vanaf 3 uur, van op locatie tot en met eindproduct, te boeken.

Uurtarief: €65,- inclusief btw

 


Inbegrepen
Uitgebreid advies voor de fotoshoot door middel van een kennismakingsgesprek
Een fotoshoot vindt altijd plaats op locatie naar keuze
Van te voren bespreken we hoe lang de shoot duurt, bereid je daarom goed voor zodat we alles goed op de foto kunnen zetten. Ik help hierbij graag met meedenken.
De foto's worden uitgebreid en kundig bewerkt in Adobe Photoshop en Adobe Lightroom
De foto's en video's worden binnen 10 werkdagen geleverd
Je krijgt de foto's op hoge resolutie (geschikt om af te drukken) en op webformaat (geschikt voor social media). Beide zonder logo.
Ik vraag een aanbetaling. Na betaling is jouw reservering defintief!

De pakketten zijn exclusief reiskosten vanaf de postcode 2215, Voorhout. De reiskosten zijn €0,25 per kilometer.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.