Tarieven


Een fotoshoot staat garant voor een onvergetelijke ervaring met jouw beste vriend. Als paardeneigenaar moet je minimaal één keer een fotoshoot met jouw paard doen, zo heb je achteraf nooit spijt dat je die speciale foto's niet hebt laten maken! 

Ik ben gespecialiseerd in sport fotografie. Scherpe dressuur foto's en perfect getimede springfoto's, ook een westernstop met het opvliegende stof natuurlijk.

Uniek bij mijn bedrijf zijn de videobeelden. Ik heb me door verschillende cursussen, privéworkshops en met de beste programma's ontwikkeld tot een bedreven videograaf. Niet alleen een simpele reel van één of twee beelden, maar jij speelt de hoofdrol in jouw eigen film met jouw paard door mij! Indien het weer en de locatie het toelaten is iedere videoshoot uit te breiden met drone beelden!

 

Upgrades

Bij jouw fotoshoot is het mogelijk om deze te upgraden! Bijvoorbeeld de reelsupgrade, 4 video's en extra shoot tijd om alles perfect vast te leggen. Drone beelden om in de video's te gebruiken, hoe tof om alles van bovenaf te zien? Of wil jij gewoon alle foto's hebben? Ook dit is mogelijk informeer hiervoor naar de mogelijkheden. Onderstaande bedragen komen bovenop de pakketprijs.

  • Reels upgrade: €85,-
  • Drone upgrade: €30,-


Inbegrepen
Uitgebreid advies voor de fotoshoot door middel van een kennismakingsgesprek
Het basis en all-in pakket vinden plaats op een locatie van jouw keuze
We nemen alle tijd voor een fotoshoot. Kijk goed naar welk pakket voor jou optimaal is. Het basis pakket heeft een maximale duur van één uur en het all-in pakket van maximaal drie uur.
Tijdens de fotoshoot kan er gebruik gemaakt worden van mijn fotohalsters, hierdoor lijkt het na het bewerken alsof het paard los staat
De online keuzepagina staat binnen 24 uur voor je klaar
De foto's worden uitgebreid en kundig bewerkt in Adobe Photoshop en Adobe Lightroom
De foto's en video's worden binnen 10 werkdagen geleverd
Je krijgt de foto's op hoge resolutie (geschikt om af te drukken) en op webformaat (met logo en geschikt voor social media)
De foto's van de online uitkiesgalerij zijn enkel om uit te kiezen, screenshots op social media plaatsen mag niet
Ik vraag een aanbetaling. Na betaling is jouw reservering defintief!
Video's bijbestellen: €15,- per video
Foto's bijbestellen: €12,50 per foto

De pakketten zijn exclusief reiskosten vanaf de postcode 2215, Voorhout. De reiskosten zijn €0,25 per kilometer.

Alle bedragen zijn inclusief BTW