Evenementen

Regelmatig ben ik op wedstrijden te vinden. Tijdens zowel het outdoor als indoor seizoen! Op deze pagina vind je maximaal 48 uur na de laatste start alle de link naar de foto's van de wedstrijd.

 

Hoe werkt het?

In het online uitkies album ga je naar jouw rubriek of starttijd. Hier zie je de foto's die van jou gemaakt zijn. Geef iedere foto je wilt hebben een hartje, je vult je e-mailadres in en maakt zo je eigen favorietenlijst aan. Als je klaar bent met uitzoeken verstuur je in het systeem dit lijstje naar mij toe (verzend icoontje). Via de e-mail stuur ik je een betaalverzoek voor de uitgekozen foto's. Na betaling ontvang je uiterlijk binnen 10 werkdagen de foto's.

 

Kosten

Een wedstrijd foto kost €5,-. Hiervoor krijg je de foto met en zonder logo. Dus op klein en groot formaat. 

Foto's uit de uitkiesgalerij mogen NIET gescreenshot worden en online gezet.  


Al meerde shoots bij deze fotograaf gehad en telkens blijft ze me weer verbazen! Z’n fijne fotograaf om mee samen te werken is zeker cheyenne. Ze zorgt er voor dat het paard en de eigenaar met rust gefotografeerd kan worden. Dit doet ze door je tips te geven en ze neemt echt de tijd die nodig is zodat het niet een gestreste shoot word. De kwaliteit vind ik perfect en binnen een paar dagen kan je alvast wat voorproefjes krijgen wat je nog nieuwsgieriger maakt! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen ook gun ik haar een mooie carrière als fotograaf zodat iedereen nog meer van haar foto’s kan gaan genieten!

- Sannah

Wauw Wauw Wauw, wat een gave foto's en nog steeds blijf ik dit zeggen. Een prachtige shoot op het strand gehad met m'n veulen en m'n Welsh. Cheyenne is een top vrouw die alle rust en tijd neemt voor de paardjes. Zij heeft ook zeker een snelle service, ik vroeg haar om een foto te maken van mijn merrie. Dit omdat de kans groot was dat ik haar moest laten gaan en volgende dag kwam zij al foto's maken. De dag erna had ik mijn foto, die ik miste in de hele rits foto's. Hier ben ik ook erg dankbaar voor. Een echte aanrader voor prachtige foto's die met veel liefde gemaakt worden!

- Sylvana

In 4 woorden: Cheyenne is een aanrader! Cheyenne is een gezellig sociale fotograaf en dan maakt ze ook nog is super foto’s! Ze heeft veel geduld en geeft goede tips. Volgens mij is haar slogan “ Niks is fout”. En dat blijkt want de keuze van het kiezen van de foto’s was erg moeilijk Ze heeft mijn merrie super op de foto gezet. Heel blij met het resultaat. Dit is zeker niet de laatste shoot bij Cheyenne

- Zoey

Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met een fotoshoot en de uiteindelijke uitkomst van de prachtige foto’s. Cheyenne heeft zelf al heel veel leuke en zeer creatieve ideeën waaruit dus mega leuke foto’s zijn gekomen. En ook heeft Cheyenne mega veel geduld want even was me paard niet helemaal braaf en toen bleef ze maar zeggen “noa doe maar gewoon alsof ik er niet ben en alsof je in de bak ben” en daarna ging het gelijk veel beter. Ik zou iedereen Cheyenne aanraden die prachtig mooie plaatjes vast wilt leggen van jou en je paard.

- Noa

Ik ben super blij met de foto’s. Op sommige foto’s lijkt het net of er een sprookje tot leven komt. Ik vond het ook super leuk dat ik van alle 3 mijn paarden nu foto’s heb. Ik raad het zeker aan om foto’s te laten maken door Cheyenne. Het gaat op een rustige manier zonder gehaast.

- Bram

Super blij met de foto’s die Cheyenne heeft gemaakt. Ze heeft mijn paard echt prachtig vast weten te leggen op foto. Cheyenne geeft tijdens de shoot fijne aanwijzingen en probeert graag eens wat nieuws uit. Daarnaast was het een hele gezellige middag en hadden we al snel de foto’s ontvangen. Ik ga zeker weten nog eens een shoot bij haar boeken!

- Laura

De foto’s zijn prachtig geworden. Cheyenne geeft een mooi oog voor detail. Naast dat ik de foto’s helemaal geweldig vind was het ook een super gezellige shoot middag!

- Daphne

Mijn paard was erg onrustig tijdens de shoot, hij wilde niet stilstaan bij de bloesem. Maar de paar keer dat hij wel stilstond heeft Cheyenne zulke mooie foto’s geschoten. Ze is super rustig en neemt echt de tijd om alles mooi vast te leggen.

- Daisy

Wat een gezellige dag! We hebben vandaag black, fine art en rijfoto's gemaakt en oh wat zijn de beelden leuk! Cheyenne zorgt ervoor dat je op je gemak bent en ook eigen inbreng hebt, alles is bespreekbaar en het welzijn van het paard staat voorop! Een echte aanrader dus!

- Wieneke